care-i șpilu cu blogul ăsta?

Mda, păi și eu aș vrea să știu. Că l-am schimbat de 10 ori și mă tot chinui să-i găsesc o coerență. Până la urmă cred șpilul este că există un singur element comun pentru tot ce vei găsi pe acest site. Urmez sfatul lui Hemingway: ”Scrie apăsat și clar despre ce doare!” 

Cam așa și eu. Scriu aici despre ceea ce mă preocupă(nu neapărat doare) în speranța că voi obține un pic mai multă claritate și din dorința de a fi de folos celor ce citesc. Așa sunt eu, îmi plac oamenii și cred în fiecare. De aici și acel ”Hi there, gorgeous!” de pe prima pagina(dacă te întrebai ce-i cu el). 

Sunt fiu, frate, prieten, iubit, tată, trainer, coach și, mai recent antreprenor. Cred că viața e o aventură și o aventură e și mai bună când e împărtășită cu alții.

Nu cred ca am prea multe răspunsuri de aceea prefer să pun întrebări. Tot ceea ce citiți aici reflectă experiența mea nu e vreo rețetă. Dacă vă inspiră, ma bucur, dar sper să vă inspire la testare nu la a o lua de-a gata.

Pentru că toată lumea vinde ceva, nici eu nu fac excepție: dacă vă regăsiți în ce scriu eu aici și aveți nevoie de companie în aventura voastră, sau vreți mai multă claritate pe acest drum, vă pot fi alături în calitate de coach. 

Vă previn totuși că prefer acțiunea în detrimentul introspecțiilor lungi și se lasă cu teme.

nu-i bai, scrie-mi! Sunt destul de sociabil.

2 + 5 =